Idee de Afacere

Ca afacere, este una din cele mai profitabile POSIBILITĂȚI din agricultură, şi ca investiție în general, cu o rată de profit de peste 200% pe an!
Cu alte cuvinte, la o investiţie de 10.000 de euro pentru cultivarea unui hectar, adică a circa 3000 de plante, se pot obține 10-15 tone de fructe. Prețul fructelor este de regulă de 2-3 ori mai mare decât al căpșunilor, fiind vorba de un fruct din categoria PREMIUM, cu multe calități terapeutice dovedite. Profitul poate depăși 20.000 de euro în FIECARE an, pentru mulţi ani de acum înainte! Doar că recoltele sunt mai mici ]n primii 3-4 ani după plantare, iar productivitatea maximă apare după 5-6 ani.
În primii 2-3 ani după plantare, e nevoie să protejăm planta de concurenţa buruienilor, şi să o irigăm numai în lunile de vară cu secetă prelungită. Altfel, honeyberry este o planta care rezistă bine la secetă, la căldură, sau la geruri extreme.
Important este să fii pasionat de pomicultură, să ai terenul necesar cultivării, și să dorești să începi o afacere de mare viitor.
Pentru a trece la acțiune, contactează-mă oricând, și putem discuta.